A+ R A-

Bestuur

Het bestuur van Wilhelmina bestaat uit vrijwilligers en is verantwoordelijk voor de besturing van onze vereniging. Zij leggen jaarlijks verantwoording af aan de leden tijdens de Algemene Ledenvergadering. Zij werken nauw samen met andere vrijwilligers, commissies en de leiding.

Het bestuur bestaat uit een Dagelijks Bestuur en een Algemeen Bestuur. Het Dagelijks Bestuur (DB) bestaat uit:

- Voorzitter: (interim) Remko Schuldink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

- Secretaris: Ester Boudewijn - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 

- Penningmeester: Ryan Remmelts - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Het Algemeen Bestuur bestaat uit de DB-leden plus:

- Bestuurslid turnen/gym - Angelique de Vente - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

- Bestuurslid Dans - Sanne Schrijer - sanne.schrijerDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -

- Bestuurslid Acro - Bertine Kuiper - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

- Bestuurslid Activiteiten - Maatje Wolfsen en Rian Mulderij  

Hoofdsponsoren

Houtburcht

Sponsoren

Klusbedrijf de Lange
Houthandel van Deuveren