A+ R A-

Midlife

Ons Midlife programma is gericht op dames in de leeftijd van 45+. We kennen 2 onderdelen binnen dit programma waarbij er één meer gericht is op bewegen in een gezellige sfeer en de ander een pittiger programma bevat. Wil je een keer komen kijken dan mag natuurlijk altijd. Je kunt ook je sport spullen mee nemen en lekker meedoen. Er is gelegenheid om na de les te douchen.

 

45+ gymnastiek

In een gezellige sfeer allerlei oefeningen doen om in conditie te blijven. Er wordt eerst een warming up gedaan van ongeveer 15 minuten waarbij alle spieren aan bod komen, de warming-up is meestal een aerobic dansje, dit zijn allerlei pasjes aan elkaar gekoppeld, waarbij armen een benen tegelijkertijd in beweging zijn. Wij doen allerlei soorten lichamelijke oefeningen zoals: Aerobics, Callanettics, Pilatus, Yoga, en een klein beetje Zumba. Meestal wordt er gebruik gemaakt van matjes, gewichten, dyna banden en ballen. Tot slot is er een cooling down om je helemaal weer op te laden voor de dag !

 

Callanettics

Dit is een pittige les. De warming-up wordt gedaan met snellere muziek en duurt langer. De stapjes die wij in deze les doen zijn afkomstig uit vele verschillende sporten, zoals Aerobics, Callanettics, Pilatus, yoga en Zumba. Wij gebruiken hierbij meestal matjes, gewichten, dyna-banden, ballen en steps.

Na deze les is er uiteraard een cooling-down.

 

Leiding

Beide onderdelen van het Midlife programma worden verzorgd door Irene Ramaker, tel: 038-3323310.

 

Lestijden

Donderdag 08:45 - 09:40 uur - Midlife - 45+ gymnastiek

Donderdag 09:40 - 10:35 uur - Midlife - Calllanetics  

 

Locatie

De lessen vinden plaats in onze Wilhelminazaal, IJsseldijk 5, Kampen.

 

Ben je enthousiast geworden? Ga dan snel de informatie bekijken over het lidmaatschap en/of meld je aan!

Hoofdsponsoren

Minnema Tweewielers

Sponsoren

Esso Vermeulen
Reinier Tweewielerhoek