A+ R A-

Ouder & Kind gymnastiek

 

Ouder en kind gym is bedoeld voor ouders en hun peuters vanaf ongeveer 1,5 jaar (die kunnen lopen) tot 4 jaar. Door spelendewijs te ontdekken op de toestellen wordt het zelfvertrouwen van uw kind in het bewegen steeds groter. Stapje voor stapje krijgen ze steeds meer vertrouwen doordat ze hun lichaam meer onder controle krijgen. Voor de kinderen fantastisch om te doen en voor de ouders geweldig om te zien.

In de les wordt van alles gedaan. We zingen liedjes, doen dansjes en klimmen en klauteren er op los. Er worden lekker veel toestellen neergezet, zodat iedereen zich kan uitleven in de les en heel veel nieuwe dingen kan ontdekken. Duikelen en zwaaien, maar ook met pittenzakjes mikken in de korf.

Natuurlijk kan je ouder en kind gym doen met je mama, papa, oppas, oom, tante, opa of oma. Iedereen is welkom. Kom gerust eens meedoen in één van onze lessen. De eerste twee lessen kunt u kijken of uw peuter zich vermaakt. Aan het einde van de tweede les krijgt u dan het inschrijfformulier mee of u kunt zich aanmelden via deze site. Ga daarvoor in het beginscherm naar ledenadministratie. Daar ziet u "lid worden". Of klik onder aan deze pagina op meld je zoon/ dochter aan!

 

Leiding

Evelien van Eekeren  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0643515849 

 

Lestijden

Er zijn 2 groepen, beide op woensdagochtend:

- groep-1: van 9.00 tot 10.00 uur 

- groep-2: van 10.00 tot 11.00 uur 

 

Locatie

De lessen vinden plaats in de Wilhelminazaal, IJsseldijk 5, Kampen.

 

Ben je enthousiast geworden? Ga dan snel de informatie bekijken over het lidmaatschap en/of meld je zoon/dochter aan!

Hoofdsponsoren

Coop Kampen Zuid

Sponsoren

Esso Vermeulen
Houthandel van Deuveren