A+ R A-

Lid worden

We hopen dat je jezelf of je kind aanmeldt bij Wilhelmina. Er volgen nu een aantal belangrijke zaken in verband met het lidmaatschap van onze vereniging.

 

Inschrijving & contributie

De inschrijving dient zo spoedig mogelijk d.w.z. direct na de tweede kennismakingsles te geschieden. Inschrijven doe je door het inschrijfformulier op deze website in te vullen. Als je alles hebt ingevuld en akkoord gaat, dan wordt het formulier ingezonden naar onze Ledenadministratie. Bij inschrijving machtig je ons om de contributie en overige bedragen* maandelijks af te schrijven van het bank-/gironummer dat je opgeeft. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 2,50. Bij de productgroep Ouder & Kind gym wordt alleen het kind ingeschreven.

* bij sommige productgroepen neem je deel aan wedstrijden en/of demo's. Hier zijn meestal extra kosten aan verbonden. Deze verschillen per productgroep en soms ook nog weer per niveau. Per productgroep word je vanuit de leiding of vanuit een oudercommissie geïnformeerd over de specifieke extra kosten die van toepassing zijn. 

Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging van inschrijving. De hoogte van de contributie per productgroep/niveau vind je in het menu ledenadministratie bij 'Contributie'. Hier vind je ook informatie over de bondscontributie voor het lidmaatschap van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU).

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de Ledenadministratie en/of de penningmeester. De contactgegevens vind je ook op deze website.

 

Gebruik van foto's en filmpjes

Tijdens lessen, wedstrijden, evenementen en dergelijke, worden wel eens foto's gemaakt. Deze worden gebruikt voor publicatie op onze website, Facebook en eventueel voor een artikeltje in de krant (bijvoorbeeld de Brug). Wij doen dit omdat we trots zijn op de prestaties van onze leden en dit graag uiten. Vaak is dit voor de kinderen zelf ook leuk. Als men lid wordt, dan gaan we ervan uit dat er wordt ingestemd met plaatsing van foto's of filmpjes.

Als leden/ouders/verzorgers er bezwaar tegen hebben dat we dit doen, maak dit dan svp even kenbaar bij de leiding. We zullen proberen om hier dan rekening mee te houden en deze leden niet met foto/video te vermelden. Of deze eventueel op verzoek te verwijderen.

 

Clubkleding

Voor de afdeling gymnastiek en turnen is het aanschaffen van een Wilhelmina turnpakje verplicht. Voor de leden is het dragen van het Wilhelmina turnpakje verplicht bij wedstrijden en uitvoeringen. Meisjes die deel uitmaken van de turnselectie, dienen hiervoor een Wilhelmina wedstrijdpakje aan te schaffen. Voor de gymnastiekleden is een Wilhelmina recreatiepakje verplicht (vanaf 6 jaar). Deze pakjes kunnen ook gedragen worden tijdens de lessen.

Indien u besluit om zich (of een kind) aan te melden als lid bij Wilhelmina, dan stemt u in met de aanschaf van een pakje.

De bestelling wordt georganiseerd via Wilhelmina, twee maal per jaar wordt er via de mail een pas moment aangekondigd. Na het pas moment worden de pakjes besteld. De levertijd is ongeveer 3 tot 4 weken. Voor de turn-afdeling is Helen van Ingen hiervoor verantwoordelijk. U kunt haar bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor de meisjes gym-afdeling kunt u terecht bij Henriëtte Bonsink via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Beide dames houden ook een lijst bij met tweedehands pakjes die via de Wilhelmina-leden worden aangeboden. Zij kunnen u in contact brengen met de persoon die een tweedehands pakje verkoopt in de maat die u nodig heeft. Mits deze op te lijst staat.

De kosten bedragen op dit moment (seizoen 2015/2016):

- selectie wedstrijdpakje - € 60,- (kleine maten: maat 116 t/m 176) tot € 66,- (grotere maten: vanaf maat S);

- recreatie pakje - € 51,- (kleine maten: maat 116 t/m 176) tot € 54,- (grotere maten: vanaf maat S). 

De aanschaf is voor rekening van de leden/ouders. De verzendkosten worden apart in rekening gebracht en zijn rond de € 3,50. Dit is afhankelijk van het aantal pakjes wat gelijktijdig wordt besteld. De kosten van de levering zullen worden verdeeld over het aantal pakjes.

 

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Hoofdsponsoren

Weever

Sponsoren

Sportcafé de Reeve
Fysiotherapie West