A+ R A-

Nieuws

Wilhelmina ontvangt een cheque van € 562,43 van Rabobank IJsseldelta

Wilhelmina heeft van Rabobank IJsseldelta een cheque ontvangen van € 562,43 in het kader van Rabo Clubsupport.

Wij bedanken iedereen die op ons heeft gestemd en wij bedanken Rabobank IJsseldelta voor dit mooie bedrag.

Naast deze cheque maken wij als vereniging ook nog kans op een verdubbelaar. Op Social Media is daarom een bericht geplaatst waarin kenbaar wordt gemaakt dat wij deze prijs hebben mogen ontvangen. Deel en like het bericht op Social Media zoveel mogelijk om een zo groot mogelijk bereik te creëren om kans te maken op verdubbeling van het gewonnen bedrag. Help jij ons mee?! Klik dan op de link en deel en like het bericht : https://www.facebook.com/177757192338994/posts/2454478774666813?sfns=mo

Algemene Ledenvergadering

Uitnodiging: Algemene Ledenvergadering donderdag 3 oktober 2019

 

Waar: Moods & Roots, Buiten Nieuwstraat 4 in Kampen

Tijd: van 19.45-22.00 uur

Beste leden en ouders/ verzorgers van onze leden,

Het is weer tijd voor de Algemene Leden Vergadering. 

Een keer per jaar komen we als leden en ouders/ verzorgers bij elkaar om belangrijke beslissingen namens de vereniging te nemen en om onze financiële gezondheid te bespreken, aan de hand van het financieel verslag, over het seizoen 2018/2019, die door de kascommissie is gecontroleerd. 

Dit jaar willen wij de ALV iets meer interactief maken door het volgende programma aan te bieden:

 19.45 uur

  • Inloop en begeleiding naar de Timmertoren, het zaaltje naast de binnentuin.

 20.00 uur  tot +/- 21.00 uur Het centrale gedeelte met:

  • We starten met het officiële gedeelte waarin het bestuur en de afdelingen een korte terugblik doet op het afgelopen seizoen en vooruitblikken op het komende seizoen.
  • Daarna het (her)benoemen van bestaande en nieuwe bestuursleden, officieel vaststellen van de jubilarissen
  • Het financiële verslag, met de bevindingen hierover van de kascommissie

 21.00 uur tot +/- 21.30 uur Terug naar de bovenverdieping. 

  • Hier gaan we met iedereen die dat wil “speeddaten”. 

U sluit naar eigen behoefte aan bij de afdeling van uw keuze. Hierbij kunt u vragen stellen  aan verschillende afdelingen. Dans, gym/ turnen en acro vormen elk hun eigen afdeling, de voorzitter/ penningmeester/ ledenadministratie/ secretariaat vormen samen een afdeling. Wilt u tussendoor wisselen? Dat kan uiteraard!

 21.30 uur tot 22.00 uur

  • Na borrelen

Tot slot willen we nog even na borrelen met een klein hapje en een drankje.

Bedenk alvast wat jij/u zou willen vragen tijdens het speeddaten en voor welke afdelingen die vragen zijn. We hopen dat velen van jullie de moeite nemen om aanwezig te zijn, zodat we samen de toekomst van Wilhelmina kunnen inkleuren!


Sportieve groet,

Bestuur CGV Wilhelmina

Spectaculaire act CGV Wilhelmina en drumline KTK

De danseressen van CGV Wilhelmina en de drumline van het KTK hebben de handen ineengeslagen om een spectaculaire act op het podium te brengen. Dit doen zij tijdens de jaarlijkse contactavond van het Kamper Trompetterkorps (KTK) op zaterdag 12 oktober 2019 in Sporthal De Reeve.

Kom dus zeker een kijkje nemen in Sporthal de Reeve: vanaf 19:00 is de zaal open en het spektakel begint om 19:45. De voorverkoop vindt plaats in het clubgebouw van KTK ‘De Jachthoorn’ aan de Buitenbroeksweg 1, op maandag 30 september van 18:00 tot 19:00 dinsdag 1 oktober van 19:30 tot 20:30 en donderdag 3 oktober van 19:30 tot 20:30. De kaarten kosten in de voorverkoop €10,- voor volwassenen, en €7,50 voor kinderen tot en met 11 jaar. Na de voorverkoop zullen de overige kaarten in de losse verkoop gaan aan de kassa. Wilt u er zeker van zijn kaarten te bemachtigen, dan kunt u uw kaarten ook reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twee podiumplaatsen voor de acro

 

ZWOLLE – Wilhelmina heeft afgelopen weekeinde twee medailles behaald bij de eerste plaatsingswedstrijd voor het D-/C-niveau in Zwolle.

In de ochtend mochten Nienke Holtland, Lisa Korevaar en Naomi Zwanepol het spits afbijten op het D-jeugd niveau.

Zij lieten een nette oefening zien, waar hier en daar nog wel wat aan geschaafd moet worden voor de volgende wedstrijd. Toch pakte het trio een bronzen medaille.

In de middag was het de beurt aan Maaike Kale en Mirre van der Kolk, de balansoefening zag er prima uit en werd beloond met een hoge score.

Bij het inturnen van de tempo oefening maakte Mirre van der Kolk een lelijke val. Ze wist zich vervolgens knap te herstellen en zette met Maaike Kale een goede oefening neer. Uiteindelijk was het duo goed voor een zilveren medaille. Het verschil met de eerste plaats bedroeg slechts 0.500 punt.

Sponsoren

Klusbedrijf de Lange
Woning Bestrating