A+ R A-

Nieuws

Twee podiumplaatsen voor de acro

 

ZWOLLE – Wilhelmina heeft afgelopen weekeinde twee medailles behaald bij de eerste plaatsingswedstrijd voor het D-/C-niveau in Zwolle.

In de ochtend mochten Nienke Holtland, Lisa Korevaar en Naomi Zwanepol het spits afbijten op het D-jeugd niveau.

Zij lieten een nette oefening zien, waar hier en daar nog wel wat aan geschaafd moet worden voor de volgende wedstrijd. Toch pakte het trio een bronzen medaille.

In de middag was het de beurt aan Maaike Kale en Mirre van der Kolk, de balansoefening zag er prima uit en werd beloond met een hoge score.

Bij het inturnen van de tempo oefening maakte Mirre van der Kolk een lelijke val. Ze wist zich vervolgens knap te herstellen en zette met Maaike Kale een goede oefening neer. Uiteindelijk was het duo goed voor een zilveren medaille. Het verschil met de eerste plaats bedroeg slechts 0.500 punt.

Kerstvakantie: fijne feestdagen gewenst!!

Tijdens de Kerstvakantie zijn we vrij binnen Wilhelmina. Enkele selectiegroepen zullen door trainen. De leiding zal de leden/ouders hierover informeren.

Op 9 januari beginnen de lessen weer.

We wensen iedereen hele fijne feestdagen en alvast een gezond en sportief 2017!!

Dik Koster en Anita Knul tot erelid benoemd

 

Op donderdag 19 januari jl vond aansluitend aan de opening van de uitbouw van acro/turnhal de nieuwjaarsborrel plaats in Sportcafé de Reeve. Voorzitter Frank Kist haalde eerst Dik Koster naar voren om hem te bedanken voor al het werk dat hij voor de vereniging doet. En in het bijzonder voor de bergen werk die hij heeft verzet om de aanbouw te realiseren. Dik heeft als vrijwilliger de bouwcoördinatie op zich genomen. Een flinke, fulltime klus. En als Dik het doet, dan doet hij het goed! Frank overhandigde Dik een bos bloemen en een dinerbon als dank. Maar Frank had nog een verrassing in petto: het bestuur heeft Dik benoemd tot erelid van Wilhelmina! Dik zag dit niet aankomen en was zichtbaar ontroerd. Dik kreeg een mooie oorkonde met de motivatie waarom hij tot erelid is benoemd:

Dik heeft zich gedurende zeer lange tijd verdienstelijk gemaakt voor CGV Wilhelmina, o.a. als trainer, bestuurslid en vrijwilliger. Met zijn inzet op het gebied van sponsoring zorgt hij voor structurele en substantiële inkomsten voor Wilhelmina. Dankzij zijn vastberadenheid en inzet is de aanbouw van de Reeve gerealiseerd. 

Dik draagt Wilhelmina altijd en overal positief uit!

Vervolgens haalde Frank nog iemand naar voren: Anita Knul. Anita staat sinds 1 januari officieel 25 jaar op de loonlijst bij Wilhelmina als trainster. Ze staat echter al wel 36 jaar in de zaal als (hulp)leidster. En ze doet zo ontzettend veel voor Wilhelmina, dat het bestuur heeft besloten om ook Anita tot erelid te benoemen. En ook Anita was overdonderd en ontroerd. Dat was precies de bedoeling ;-)  Voor Anita luidt de motivatie:

Anita heeft zich gedurende zeer lange tijd verdienstelijk gemaakt voor CGV Wilhelmina. Zij is al 25 jaar trainster en introduceerde acro in Kampen. Anita zet Wilhelmina in om te verbinden in Kampen (optreden bij ouderen, acro met vluchtelingen, e.d.). Zij is actief binnen de KNGU voor Wilhelmina.

Anita heeft een echt ‘Wilhelmina hart’ en creëert waar ze kan een podium voor Wilhelmina.

We zijn er trots op dat we Dik en Anita als ereleden binnen onze mooie vereniging hebben!

 

Er staat over de benoeming van Dik en Anita tot erelid, ook een leuk artikel op Brugnieuws.

 

Wilhelmina Kamp 2017: aanmelding gestart!

 

In juni is het zover, WILHELMINA KAMP 2017! De kampcommissie is al druk met de voorbereidingen... 

 

Wanneer

Vrijdag 2 juni t/m zondag 4 juni  

 

Begin- en eindtijd

Je wordt verwacht op vrijdag 2 juni rond 17:00 uur en het kamp zal op zondag 4 juni rond 12:00 uur weer afgelopen zijn.

 

Leeftijd

Adviesleeftijd vanaf 8 jaar.

 

Waar

Kampeerboederij ‘De Kleine Voordijk’

Benieuwd hoe het eruit ziet? Neem dan eens een kijkje op de site. 

www.dekleinevoordijk.nl

 

Kosten

De kosten voor het gehele weekend zijn 45 euro. 

 

Opgave = bindend, dat betekent dat je sowieso het bedrag van 45 euro moet betalen.

Het betalen zal plaats vinden via een eenmalige machtiging. Dit formulier moet per kind ingevuld worden

 

Wees er op tijd bij met het aanmelden voor het gezellige kampweekend! Want VOL=VOL!

 

Mocht je nog vragen hebben? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Groet,

De Kampcommissie

 

Bertine Kuiper (bestuur)

Danielle Buitenhuis (gym/acro)

Lisa van Marle (gym/acro)

 

Sanne Schrijer (dans)

 

Dineke v/d Kamp (vrijwilliger) 

Sponsoren

Reinier Tweewielerhoek
Kagas