A+ R A-

Corona update van 15 december 2020

Beste sporters, trainers en ouders,

Juist nu met de kerstvakantie voor de deur. Een tijd waar velen graag gezellig samen zijn met hun familie en vrienden staat de gezondheid van onze sporters, trainers en hun naasten voorop.

Vanwege het besluit van onze regering om vanaf 15 december tot een lockdown over te gaan, moeten wij helaas wederom alle fysieke trainingen, wedstrijden en opleidingen stil leggen. Dit in ieder geval t/m 19 januari 2021 .

Dit is in lijn met het advies van het RIVM en hiermee volgen wij de oproep van de KNGU en NOC*NSF voor al onze sporten en sporters.

Wel zijn we aan het kijken naar de mogelijkheden om na de kerstvakantie (daar waar dat kan en gewenst) online lessen te verzorgen en/of om met leskaarten te gaan werken. Dit in ieder geval tot 19 januari 2021.

We begrijpen dat dit voor onze sporters, trainers en vrijwilligers een teleurstelling is. Maar nogmaals de gezondheid van jullie staat voorop. En omdat nagenoeg de meeste groepen kerstvakantie hebben, hopen we dat de periode van “het niet kunnen sporten” te overzien is.

Hopelijk hebben deze strenge maatregelen een positief effect op terugdringen van de besmettingscijfers. En mogen we na 19 januari 2021 weer verder met onze geweldige sport.

Wij houden u op de hoogte over eventuele veranderingen in deze maatregelen.

Namens het bestuur.

Met vriendelijke groet,

Remko Schuldink
Voorzitter
Christelijke Gymnastiek Vereniging Wilhelmina Kampen

Sponsoren

Misol Zonwering
Woning Bestrating