A+ R A-

Drie Overijsselse titels!

RIJSSEN - Wilhelmina heeft afgelopen weekeinde goede zaken gedaan op het Overijssels kampioenschap acrogym in Rijssen. De Kamper vereniging was goed voor drie Overijsselse titels. Twaalf teams hebben zich geplaatst voor het kampioenschap van Overijssel/Gelderland, dat op 19 maart wordt afgewerkt.

In de E-lijn senioren was er goud voor Thomas op de Hek en Jille Kwakkel. Anneriet op de Dijk en Daphne Nissink behaalden een vijfde plaats. De tweede Overijsselse titel werd binnengesleept door Mélanie Laanstra en Dominique Smit bij de senioren in het D-niveau. Zilver was er hier voor Esra van 't Oever en Roos Schreuder. Dorieke Kwakkel en Noor Koelewijn kwamen uit op een vierde plaats. In de categorie waren de verschillen bovenin minimaal. Rosan Kist, Noa Boudewijn en Annika van Dorsten werden Overijssels kampioen bij de trio's D-junioren. Brons was er voor Magdalena Nisic, AnneWil Barneveld en Michelle de Wilde.

In de E-lijn junioren veroverden Demi de Vries, Lisa de Kort en Mila Woning een zilveren medaille. De vierde plaats ging naar Debbie Brink, Silke Kingma en Sophie Beenen. Bij de duo's legden Anna Mensink en Sophie Vis beslag op een derde plaats. Lauren Akkerman en Loes Metsemakers eindigden op een vierde plaats. Alle genoemde teams zijn rechtstreeks geplaatst voor de finale van Overijssel/Gelderland. Andere teams van Wilhelmina zitten in de wachtkamer.

Sponsoren

Fysiotherapie West
Oosta Dienstverlening