A+ R A-

Dik Koster en Anita Knul tot erelid benoemd

 

Op donderdag 19 januari jl vond aansluitend aan de opening van de uitbouw van acro/turnhal de nieuwjaarsborrel plaats in Sportcafé de Reeve. Voorzitter Frank Kist haalde eerst Dik Koster naar voren om hem te bedanken voor al het werk dat hij voor de vereniging doet. En in het bijzonder voor de bergen werk die hij heeft verzet om de aanbouw te realiseren. Dik heeft als vrijwilliger de bouwcoördinatie op zich genomen. Een flinke, fulltime klus. En als Dik het doet, dan doet hij het goed! Frank overhandigde Dik een bos bloemen en een dinerbon als dank. Maar Frank had nog een verrassing in petto: het bestuur heeft Dik benoemd tot erelid van Wilhelmina! Dik zag dit niet aankomen en was zichtbaar ontroerd. Dik kreeg een mooie oorkonde met de motivatie waarom hij tot erelid is benoemd:

Dik heeft zich gedurende zeer lange tijd verdienstelijk gemaakt voor CGV Wilhelmina, o.a. als trainer, bestuurslid en vrijwilliger. Met zijn inzet op het gebied van sponsoring zorgt hij voor structurele en substantiële inkomsten voor Wilhelmina. Dankzij zijn vastberadenheid en inzet is de aanbouw van de Reeve gerealiseerd. 

Dik draagt Wilhelmina altijd en overal positief uit!

Vervolgens haalde Frank nog iemand naar voren: Anita Knul. Anita staat sinds 1 januari officieel 25 jaar op de loonlijst bij Wilhelmina als trainster. Ze staat echter al wel 36 jaar in de zaal als (hulp)leidster. En ze doet zo ontzettend veel voor Wilhelmina, dat het bestuur heeft besloten om ook Anita tot erelid te benoemen. En ook Anita was overdonderd en ontroerd. Dat was precies de bedoeling ;-)  Voor Anita luidt de motivatie:

Anita heeft zich gedurende zeer lange tijd verdienstelijk gemaakt voor CGV Wilhelmina. Zij is al 25 jaar trainster en introduceerde acro in Kampen. Anita zet Wilhelmina in om te verbinden in Kampen (optreden bij ouderen, acro met vluchtelingen, e.d.). Zij is actief binnen de KNGU voor Wilhelmina.

Anita heeft een echt ‘Wilhelmina hart’ en creëert waar ze kan een podium voor Wilhelmina.

We zijn er trots op dat we Dik en Anita als ereleden binnen onze mooie vereniging hebben!

 

Er staat over de benoeming van Dik en Anita tot erelid, ook een leuk artikel op Brugnieuws.

 

Sponsoren

Interblad
Reinier Tweewielerhoek