A+ R A-

Welkom bij Wilhelmina!

 

 

Wilhelmina is een bruisende en gezellige vereniging met ongeveer 450 leden en wij bieden verschillende onderdelen van de gymnastieksport aan. 

We zijn er voor iedereen. Jij staat centraal tijdens onze lessen en krijgt bij Wilhelmina de kans om jouw vaardigheden te ontwikkelen in je eigen tempo en op jouw niveau. Dat kan recreatief of prestatie gericht zijn. Wilhelmina biedt tevens mogelijkheden voor 45+ sport. 

Wilhelmina staat ook voor professionele en menselijke/sociale leiding voor de groepen, zodat de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd kunnen worden. Wij willen graag dat iedereen zich prettig en veilig voelt bij Wilhelmina en op een fijne, sportieve manier met elkaar omgaat. Dit kan alleen als we elkaar in onze waarde laten en elkaar met respect behandelen.

Daarom hebben we omgangsregels gemaakt voor een open, leuke en veilige sfeer. Van iedereen die deelneemt aan de activiteiten van Wilhelmina, deze verzorgt of bezoekt,  verwachten we dat zij zich aan de omgangsregels houden.

Voor de leiding en begeleiders onderschrijven wij de gedragsregels die door de KNGU en NOC&NSF zijn opgesteld. Deze beschrijven hoe zij met kinderen en jongeren om dienen te gaan. 

Wij vinden het belangrijk om afspraken te hebben over hoe wij met elkaar omgaan, omdat iedereen zich prettig en veilig moet kunnen voelen binnen Wilhelmina. 

 

 

 

Hoofdsponsoren

Silvercoast Group

Sponsoren

AH van Mierlo
Kagas