A+ R A-

Bestuur

Het bestuur van Wilhelmina bestaat uit vrijwilligers en is verantwoordelijk voor de besturing van onze vereniging. Zij leggen jaarlijks verantwoording af aan de leden tijdens de Algemene Ledenvergadering. Zij werken nauw samen met andere vrijwilligers, commissies en de leiding.

Het bestuur bestaat uit een Dagelijks Bestuur en een Algemeen Bestuur. Het Dagelijks Bestuur (DB) bestaat uit:

- Voorzitter:  Remko Schuldink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

- Secretaris: vacant - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

- Penningmeester: Tim Veldhuis - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

- Ledenadministratie: Wout Ekkelboom - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Het Algemeen Bestuur bestaat uit de DB-leden plus:

- Bestuurslid turnen/gym - Caroline van der Meer -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

- Bestuurslid Dans - Iris Visscher - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

- Bestuurslid Acro - Rianca Harms - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

- Bestuurslid Activiteiten - Maatje Wolfsen en Rian Mulderij - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het beheer van de website wordt gedaan door Bertrik Hakvoort - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Hoofdsponsoren

Aalstzorg

Sponsoren

Installatiebedrijf Fien
Klusbedrijf de Lange