A+ R A-

Commissies & vrijwilligers

Wilhelmina is van ons allemaal, van alle leden en ouders. We kunnen niet bestaan zonder onze vrijwilligers, die soms meer individueel en soms weer in commissies werken. We zijn altijd op zoek naar extra handen om ons te ondersteunen. De mensen die hier al genoemd staan, of ze nu bestuurslid zijn of een andere vrijwilligersrol vervullen, het zijn grotendeels ouders van leden. Mogelijk net als jij...! Dus bied je hulp aan. Als iedereen één of twee keer per jaar iets doet en meehelpt, dan zijn we met elkaar al een heel eind. Vele handen....

Een overzicht:

Ledenadministratie

- Vacant - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 

 

Sponsor & PR-commissie

- Dik Koster - tel: 06-13668212

 

Oudercommissie Acro

De oudercommissie Acro ondersteunt het bestuur en de leiding bij de organisatie van de Acro afdeling. Zij fungeert ook als spreekbuis vanuit de leden richting leiding en bestuur. De oudercommissie bestaat uit:

- Dik Koster - tel: 06-13668212

 

Kledingcommissie Acro

 

Kledingcommissie Turnen en gymnastiek

- Turnen: Helen van Ingen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Gymnastiek: Henriëtte Bonsink - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hoofdsponsoren

Houtburcht

Sponsoren

AH van Mierlo
Klusbedrijf de Lange