Dansen

DANS is voor iedereen die van dansen houdt. Tijdens de trainingen wordt er gedanst op allerlei soorten muziek en komen er verschillende dansstijlen aan bod. Elke training start met een warming-up om je lichaam voor te bereiden wat er komen gaat. Als iedereen goed warm is, worden er ‘strek en rek’ oefeningen gedaan.

Deze oefeningen zijn voor een goede lichaamshouding en waarbij je werkt aan lenigheid en je spierkracht. Daarna is het tijd om te werken aan een dans. Samen werk je aan een dans. DANS is dan ook echt een teamsport. De dansafdeling bestaat uit 6 recreatiegroepen variërend in verschillende leeftijden en 5 selectiegroepen.
De recreatiegroepen zijn ingedeeld op basisschoolgroep of middelbare klas. Wil je bij ons komen dansen? Neem dan contact op met de leiding voor een proefles!

Dansen

Wilhelmina en Dansen

Wilhelmina heeft een grote dans afdeling met leden op zowel recreatief, als op wedstrijdniveau. Wij zijn een toonaangevende dansvereniging, die op verschillende niveaus meedoen aan regionale optredens, jazzdanswedstrijden en optredens van de KNGU.

Groepen

Demogroep

Meer info

Selecties

Meer info

Techniekuur

Meer info

Dance Fit (20+)

Meer info